Strony: 1
Kazekage || Lider Legendarnej Szóstki Piasku
Misja rangi : B
Cel misji : Odnaleźć zbiegłego shinobi, zagrażającemu wiosce.
Kolejność pisania : Kishino, Uchiha Sachi, Akinori
Nagle do pokoju Mizukage wbiega jeden ze strażników :
- Czcigodny kage, z wioski uciekł poważny bandyta rangi B. Z naszych obserwacji wynika, że od kilki miesięcy planował coś przeciw wiosce. Niestety w wiosce jest mało shinobi, którzy mogli by zająć się tą sprawą. Jedynym odpowiednim do tej misji jest Akinori z klanu Kioozuki.
Rikoudo Sennin || Lider Mistrzów Miecza
- Hmm a więc tak wygląda sprawa - pomyślałem
- Dobra zawołaj mi go tu - powiedziałem do strażnika
Tak jak podejrzewałem ale dla czemu akurat dzisiaj. Wstałem z fotelu pod szedłem do szafki wyciągnąłem moje torby a następnie położyłem ja na biurko. Po tym przeczytałem jeszcze raz dane uciekiniera spojrzałem jak się nazywał jego specjalizację ilość misji i resztę. Jeszcze raz chwyciłem torby i przywiązałem je do pasa a następnie wziąłem na plecy miecz. Kiedy oni wreszcie przyjdą gdy tak czekałem chwyciłem kubek z herbatą i zacząłem z niego pić następnie wziewałem drożdżówkę i zacząłem rozmyślać Akinori hmm mój uczeń. Zawsze myślami gdzie indziej ile razy do niego nie mówię on myśli o czym innym. Gdy skończyłem jeść odłożyłem kubek na swoje miejsce spojrzałem na drzwi otworzył się No nareszcie
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kursywa - Myśli
Wytłuszczenie - Słowa
Normalny tekst - Co robię
Wszedłem do gabinetu MizuKage. Twarz miałem zaspaną i pociągniętą w dół. Widać było wystający jeden ząbek z ust. Na plecach miałem mój miecz, Suizuki. Wchodząc miałem lewą rękę za głową. Na starcie wypaliłem:
- O co chodzi sensei? Znowu sprzątamy jakąś rzeczkę ze śmieci czy pomagamy staruszkom przechodzić przez rzeczkę - głos miałem śpiący i znudzony zarazem.
Dodałem:
- Smacznej herbatki
Wyszliście z miasta, lecz nie mieliście punktu zaczepienia od którego moglibyście zacząć, więc ruszyliście na ciemno w kierunku lasu.
Hmm gdzie on mógł poleźć zacisnąłem pięść i podbiegłem dalej myśląc gdzie on mógł zwiać
Szedłem sobie powoli przed siebie z rękoma na głowie z tyłu.
- Gdzie ten sensei, tak biegnie? I tak ta misja trochę potrwa. Jakiś niecierpliwy jest czy co? - pomyślałem o Kage, który jest znerwowany.
- Masz może więcej informacji o tym shinobi? Możliwe, że chowa się tam gdzie będzie mu łatwo się obronić przed przeciwnikami. - powiedziałem powoli, żeby sensei usłyszał dokładnie moje słowa.
Kiedy weszliście w las, od razu zobaczyliście obóz drwali, lecz było tam niezwykle spokojnie...
Rozejrzałem się i spytałem drwali czy nie widzieli shnobi który uciekł
Ja zaś stanąłem na obrzeżach obozu i usiadłem na pniakach leżących na ziemi. Wyjąłem swoją wodę i zacząłem z niej ciągnąć wodę.
- Ciekawe, czy coś się od nich dowie. Hmmm... - zastanawiałem się nad tym przez chwilkę, ale moje myśli zajęły ptaszki na drzewie.
Nie, nie, nie ! Nic nie widzieliśmy, idźcie stąd bo przeszkadzacie nam w pracy - powiedział zdenerwowanym głosem jeden z drwali. Kiedy już wychodziliście popędzani przez innych drwali, Akinori zobaczył dziwną postać w jednym z obozowych domków, wyglądała na to jakby nie chciała abyście ją zobaczyli.
Gdy sensei podchodził do mnie, by rzec, że idziemy dalej, a mu tak bardzo tajniacko powiedziałem, że w jednym z domków jest jakiś dziwny typ. Teraz czekałem na jego (Sachiego) ruch.
- Przepraszam ale jako Mizukage mam prawo wejść do tamtego domku - powiedziałem idąc do tamtego domku
Ależ po co, tam nic nie ma, tylko nasze łoża i nic więcej. Wielki Mizukage nie ma po co tam iść to tylko strata czasu, cennego czasu, bo przecież szukacie jakiegoś wrednego typka - tłumaczył zakłopotany drwal. Kiedy byliście już koło domku ten "dziwny typ" rozwalił ścianę Rasenganem i zaczął uciekać w las.
- To on gonimy go - powiedziałem do Akinoriego
Chwyciłem 2 kunai i rzuciłem na tor jego biegu po czym włączyłem sharingana(10 tur) i popędziłem za nim krzycząc :
- Stój bo cie zabiję
595.000
Od razu zerwałem się z miejsca w stronę przeciwnika. Pędziłem niczym wiatr. 2 małe shurikeny w jego stronę rzuciłem. Czekałem na efekty.
To jeśli się zatrzymam to zginę ! - powiedział zdenerwowany. Kiedy rzuciliście w niego kunaiami i shurikenami, ten rzucił na ich tor lotu kunaia z karteczką wybuchową oraz zaraz po tym dwa granaty dymne. Kiedy dym opadł ten stał przed wami :
- Czego ode mnie chcecie ? Czy coś wam zrobiłem ?
Uciekłeś z Kiri - Gakure mam misje cie schwytać i to nie mi jest sądzić co zrobiłeś
Po tych słowach zrobiłem 20 Mizu Bunshinów które kierowały Fuuma Shurikenami 2 i zwykłymi 3 z linkami i wszystkie linki tak poleciały że on był otoczony nagle zacisnęliśmy linki tak że go związaliśmy
Ja zacząłem rozlewać wodę po terenie zalany teren zajmował koło o promieniu 25 metrów. Moje atrybuty wzrosły po wykonaniu ataku przez sensei, ja poleciałem na niego i zacząłem go szatkować.
Chakra: 15.750
Ostatnio edytowany przez Akinori (2009-08-29 08:33:03)
Nagle zrobił Fuuton: Enshou no Kaze aby odeprzeć atak Sachiego i zaraz po chwili wskoczył na jedną z gałęzi w lesie. Stanął na niej, wykonał pieczęci i zaraz woda którą wylał Akinori zamieniła się w lód :
- Tak, jestem użytkownikiem Hyoutona, więc wasze ataki Suiton nie robią na mnie wrażenia. Wręcz przeciwnie, pomagają mi. Po tych słowach wysłał w waszą stronę 5 lodowych ptaków.
Katon Housenka no jutsu
Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu - powiedziałem zdejmując płaszcz
Na Koszuli miałem herb klanu Uchiha
Używam stylu Ognia aa i zapomniałbym opuściłeś gardę
W tym momencie zanim klony leciały na niego z mieczami gdy się odwrócił reszta wyrzuciła w niego kunai a ja szybko pobiegłem na niego i puściłem na niego 5 housenek
Chakra 588.000 ( zaokrągliłem )
Gdy ptaki na mnie nadlatywały, postawiłem po prostu miecz przed sobą i się za nim schowałem, a ptaszki o niego się rozbiły. Następnie czekałem na dogodny moment do ataku.
Chakra: 15.750
Ostatnio edytowany przez Akinori (2009-08-29 08:33:23)
Przeciwnik zaczął się kręcić, jednocześnie "zionąć" śniegiem, dzięki czemu odparł wszystkie wasze ataki i dodatkowo zniszczył wszystkie klony. Ponadto stworzył kilkanaście luster, zamykając was w samym centrum. Wszedł do niego, robiąc jednocześnie Sagami Hato no Jutsu, dzięki czemu nie wiedzieliście który z nich jest prawdziwy
Włączam 1 lvl Kyuubigo i pod wpływem chakry topią się lustra ( tak jak walka haku vs naruto tylko że on nie miał włączonego nawet pierwszego ogona. Następnie gdy on wypadł rzucam się na niego robiąc 20 mizu bunshin i każdy uderza go ( do nieprzytomności)
Chakra około 600.000
Przyglądam się całej akcji jakiej wykonał MizuKage.
Chakra: b/z
Przeciwnik, zanim jeszcze padł z wycieńczenia spuścił na was nie wiadomo skąd śnieżną lawinę po czym umarł....
- A niech to Akinori uciekaj
Robię Hugaku no jutsu a następnie przede mną i Akinorim tworzę Kyu no Drane która chroni nas przed śniegiem następnie rzucam 3 kunai z KW w jego ciało ( przeciwnika ) dla pewności.
Chakra około 550.000
Skutecznie obroniliście się przed lawiną...
Misja wykonana
Strony: 1