Gość
Kolejna umiejętność , która jest wymagana do ukończenia akademii ninja Kiri. Opanowanie tej umiejętności daje nam 5 punktów kontroli chakry. Do nauczenia się tej zdolności wymagane jest fabularne opisanie naszego treningu(minimum 5 zdań).
Z pokoju nr 5 dostałem skierowanie na podwórko Akademii. Tam stała panna o siwych włoskach, ale nie była stara, lecz w miarę młoda. Zaczęła biadolić mi o jakieś tam kontroli chakry i tym podobne. Później zaczęła łazić po drzewie. Jedyna moja reakcja to głośne:"Łaaał". Zacząłem sobie w myślach układać co ona do mnie mówiła. "Tam chakra, tu chakra, o co kaman? - pomyślałem. Moje pierwsze próby nie wychodziły, a babka je kwitowała tym, że tam za dużo chakry, a tam za mało. Po 4 godzinach próbowania mi się udało. Ona mi pogratulowała i wysłała mnie nad rzeczkę.
Ostatnio edytowany przez Akinori (2009-08-13 19:11:08)
Genin Kiri
Wchodzę do lasu i nagle mnie natknęło czy da się chodzić po drzewach .Nagle rospendzilem się i wbiegłem na drzewo i spadłem.Coś mnie tknęło żeby skupić chakre w nogach.wszedłem na drzewo i nauczyłem sie chodzić po drzewach ale po chwili spadłem ze zmęczenia.Przespałem się kilka godzin i znów wszedłem na drzewo.Na szczęścicie nie spadłem. Zszedłem z drzewa i poszedłem do wioski.
Ostatnio edytowany przez Eliser (2009-08-14 07:54:32)
Mistrz gry || Mistrz Miecza || Redaktor Gazety
Aby móc nauczyć się tej umiejętności muszę wybrać miejsce do treningu. Najlepszym do tego miejscem jest las. Będąc w nim przygotowuje się do nauki. Czytam zwój, w którym jest opisana lekcja, jak się tego nauczyć. Na początku skupiam chakre w podeszwach stóp. Następnie wbiegam na drzewo z rozpędem i kunai'em zaznaczam miejsce, w którym spadłem. Po wielu godzinach treningu i po wiel uderzeniach w głowę nareszcie udało mi się opanować tą pomocną technikę.
Genin Kiri
Idę do lasu. Gdy dochodze do pewnego miejsca mój Sensei nagle pojawił się przedemną. Powiedział ze muszę nauczyć się chodzenia po drzewach bez użycia rąk. Gdy pokazał jak to zrobić starałem się to wykonać krok po kroku. Najpierw skupiam Chakre w nogach. Skupiam się i wbiegam na drzewo. Gdy mi to się nie udaje staram się to zrobić tyle razy aż mi się uda.